Avast 2020 Antivirus ke stažení zdarma

Avast 2020 Antivirus ke stažení zdarma - tag: Avast Ceko, Avast USA, Avast UK, Avast AUS, Avast England, Avast America, Avast Asia, Avast Europe, Avast Rusia, Avast Norwegia, Avast 2020, Avast 2019, Avast For Android, Avast For Mac, Avast For Windows, Avast For iOS, Avast Mobile Security, Avast Internet Security 2020, Avast Antivirus 2020 Download, Avast 2020 Free Download, Avast Protection, Avast official 2020, Avast VPN 2020, Avast Clean up 2020, avast offline installer, avast offline installer 2020, avast offline installer, avast free offline installer 2020, avast offline update, avast offline 2020, download avast free, download avast latest offline. Avast 2020 Antivirus ke stažení zdarma
Avast 2020 Antivirus ke stažení zdarma
softwarový program Avast, který byl založen v roce 1988, se rozrostl na antivirový systém, který je na trhu ochrany klientů jedničkou, s více než 435 miliony měsíčních energetických zákazníků po celém světě.

Avast zdarma Antivirus je schopný nástroj, který umožňuje všechny základní antivirové základy pro Windows, Android a Mac. real-time detekce alternativy nahoru známé hrozby, jak se objeví, internetové filtrační bloky získat právo na vstup do nebezpečných spojení, a neznámé soubory jsou analyzovány v rámci cloud na místě velmi dnešního malware. A i když vše, co selže, může sledování chování společnosti Avast narazit a poskytnout vám varování pro jakýkoli postup, při němž dochází k pohybům typu škodlivého softwaru. Avast 2020 Antivirus ke stažení zdarma

Současné edice cíl zvýšit jednoduchost použití s ​​vylepšeným rozhraním. Štít chování dohlíží na vaše aplikace, aby objevily riskantní sporty, a herní režim se změnil na režim Nerušit režim, který blokuje vyskakovací okna a různá přerušení, když používáte programy na celé obrazovce.

na rozdíl od některých opozic, balíček by neměl žádné primární skryté omezení nebo limity určené k tomu, aby vás upgradovali. Nejsou žádné reklamy 1/3-party, nemá méně antivirových aktualizací nebo něco jiného pro oslabení zabezpečení.

Se všemi těmito silami je téměř nemožné, že Avast rozepnul ceny Antivirů s nezávislými laboratořemi. A máme na mysli „pěkný“ - v únoru 2019 si AV-Comparatives vyrobili z dvanácti měsíců (více o tom později).

v případě, že budete potřebovat vyšší výkon v pozdější době, Avast Internet Security poskytuje spoustu cenných bezpečnostních vrstev: firewall, nevyžádané poštovní filtry, více ransomware bezpečnosti, v pohodě DNS systém a karanténu navíc důkladně spustit podezřelé aplikace.

Avast 2020 Antivirus ke stažení zdarma

Avast internetové zabezpečení je vaše od 59,99 dolarů za rok na jeden počítač, roční licence. to není nyní rozumně-cena, nicméně tam jsou snížení pro zahrnutí počítačů a prodloužení licenčního období. například pět notebooků, licence tří let je 295 dolarů, nebo 19 dolarů na šest nástrojů v souladu s 12 měsíci.

Avast loose Antivirus byl pro vás později vidět, že internetová stránka nemusí trávit věk pokusem vás informovat o tom, jak vynikající je. můžete se posouvat dolů, čtěte spravedlivé množství záznamů, pokud chcete, ale úvodní obrazovka vám poskytne o něco více než titulek a tlačítko dolů. veřejnost bude stahovat sestavu nastavení ve více než jednom kliknutí.

pokud se nezajímáte o nafouknuté antivirové programy, které dávají nesmyslné komparsy, budete milovat, jak se vám daří s Avastem. zvolte možnost vlastního nastavení a můžete procházet 13 samostatnými moduly a aplikacemi Avast, abyste určili, co potřebujete, a co upřímně ne. nechcete, aby byl jako příklad rozšířen prohlížeč SafePrice (stroj pro vyhodnocování poplatků Avast)? vyčistěte zaškrtávací políčko instalačního programu a je to již dávno. to je přínosný a uživatelsky orientovaný přístup, který bychom rádi srovnávali s různými poskytovateli.

Avast 2020 Antivirus ke stažení zdarma

někteří antiviroví pracovníci požadují, abyste odložili konkurenční zboží, ale Avast dává trochu větší flexibilitu. Pokud detekuje další antivirový balíček do vašeho notebooku, bude se instalovat v pasivním režimu, v podstatě vypne ochranu v reálném čase, nicméně umožní vám spustit skenování a používat různé funkce programu. To funguje pěkně, v našem těšit, ale v případě, že jste ochotni riskovat antivirové konflikty, můžete flip off pasivní režim a zjistit, zda vaše antivirové aplikace budou obrazy dohromady. Avast 2020 Antivirus ke stažení zdarma

Po založení primárního svazku nás Avast vyzval k instalaci jeho pohodlného prohlížeče, ztvrdlé verze Chromia. standardně importuje všechny klíčové informace z vašeho výchozího prohlížeče (záložky, historie, hesla, nastavení a další) a nastaví pohodlný prohlížeč jako nové výchozí nastavení, což může být také pěkně nyní ne tak, jak potřebujete. Avast vám však dovoluje přesně nakonfigurovat, jak to funguje (importovat informace, ale nyní není nastaven uvolněný prohlížeč jako výchozí, řekněme), nebo můžete krok zcela přeskočit a odejít na později. Avast 2020

Odporující software, neexistovaly žádné další problémy. zejména, nemuseli jsme se přihlásit, vytvořit účet nebo sledovat některý z alternativních společností, které jsou obvykle používány jako omluva pro získání vašich informací. nejbližšímu instalačnímu programu byl doručen návrh na zaslání hypertextového odkazu pro klienta Androidu, pokud jsme překonali náš e-mail, ale toto se bez pochyby změnilo na nepovinné, a bez jakýchkoliv problémů jsme na něj přihlíželi. Všechno.
Avast 2020 Antivirus Zdarma ke stažení Feature:
  • Blokovat viry a další malware, detekovat viry, ransomware a další hrozby v reálném čase.
  • Vyhledejte slabiny zabezpečení sítě Wi-Fi, vystavte vetřelce a slabé stránky zabezpečení ve vaší síti.
  • Zabezpečte svá hesla, zamkněte svá hesla v našem trezoru a přihlaste se na stránky s jedním kliknutím.
  • Vyhněte se falešným webům pro bezpečnější nakupování, Zastavte zločincům krást vaše hesla a bankovní informace.
  • Bezpečně spustit podezřelé aplikace, Sandbox jakékoli aplikace, aby se zabránilo ovlivnění zbytku počítače.
  • Blokujte hackery s pokročilou bránou firewall, zastavte hackery před plížit se do vašeho PC a ukrást vaše data.
  • Blokovat otravné spam a phishing e-maily, Zastavit nepříjemné nevyžádané pošty pro bezpečnější, čistší doručené pošty.
  • Získejte další vrstvu zabezpečení ransomware, Udržujte osobní fotografie a soubory v bezpečí před nechtěnými změnami.
  • NEWStop webovou špionáž, Zabraňte vykukující Toms z sledování vás prostřednictvím webové kamery.
  • Trvale skartovat citlivé soubory, bezpečně odstranit soubory, aby zajistily, že je nikdo neobnoví.
  • Automaticky aktualizujte aplikace, snižte bezpečnostní rizika tím, že budete své další aplikace aktualizovat.

Avast 2020 Antivirus Zdarma ke stažení Informace
  • Nejlepší zdarma antivirus - poháněn vámi
  • Lehká a intuitivní ochrana poháněná více než 400 miliony komunit.
  • To je příští generace kybernetické bezpečnosti pro všechny.

Avast 2020 Antivirus Free Software ke stažení
Název: Avast Free Antivirus 19.2.2364 pro PC Windows
Název souboru: avast_free_antivirus_setup_online.exe
Požadavky: Windows Všechny verze
Jazyky: Více jazyků
Licence: nekomerční komerční software
Autor: Avast Software

0 Response to "Avast 2020 Antivirus ke stažení zdarma"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel